zondag 25 januari 2015

2015 (269 en 270) Daffy Duck

Sunny is de mama. Ze werd 3 jaar geleden samen met haar zusje gevonden door een meneer. Hij hield ze in een tuintje maar op een dag waren ze verdwenen. Waarschijnlijk gestolen door de hondenvangers, iets wat in Roemenie vaak gebeurd. Na lang zoeken heeft hij Sunny zwanger teruggevonden in een dodingstation. Haar zusje is nooit meer gevonden. Sunny was zonder haar zusje helemaal verdrietig. Ze kreeg 4 pupjes. 3 werden geadopteerd maar pupje Billy was degene die Sunny eindelijk weer deed opleven en opvrolijkte.
 
Meneer heeft Billy daarom gehouden. Helaas raakte hij zijn tuintje kwijt en moest hij de hondjes alsnog weg doen. Hij smeekte Ador om ze te helpen en niet te scheiden omdat Sunny dan terug depressief zou worden.  
Dit prachtige stel kwam naar Nederland. Zachte karaktertjes die echter weinig van de wereld gezien hadden. Ze hebben geleerd om aan de lijn te lopen. Ze zijn verlegen en zachtaardig. Als ze je kennen heel aanhankelijk. Ze hebben lang gewacht maar zijn nu geadopteerd door mensen met een groot hart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.